Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Slavnostní představení nového systému pro podlahové vytápění FV THERM na Slovensku

Slavnostní představení systému pro podlahové vytápění FV THERM se odehrálo 19. a 20.6. v hotelu Sitno v obci Vyhne. Společnost FV Plast, a.s. na něj pozvala zástupce partnerských firem na Slovensku.

Společnost FV Plast, a.s., český výrobce plastových systémů pro rozvody pitné vody a teplé užitkové vody, pozvala na setkání zástupce partnerských firem na Slovensku, aby je seznámila s letošní novinkou ve výrobním programu.

Hojná účast slovenských obchodních partnerů svědčila o zájmu o nový sortiment. Při vstupu do kongresové místnosti vítali zástupci společnosti FV Plast hosty welcome drinkem a drobným občerstvením. Po oficiální prezentaci, která představila přednosti i jednotlivé produkty nového systému FV THERM, byl prostor na diskuzi a dotazy účastníků a také čas na vyzkoušení exponátů.

Odpoledne pokračovalo v neformálním duchu zábavnými soutěžemi a volnočasovými aktivitami. K příjemné atmosféře přispělo i počasí, které trhalo teplotní rekordy. V hotelovém areálu se hosté proháněli na závodní trati na buginách, vyzkoušeli si zdánlivě jednoduše vypadající střelbu na terč z luku, mnohé z pánů i dam zlákal také segway. Někteří v zápalu boje podcenili ovládání dvoukolového vozítka a odpoledne se neobešlo bez drobných kolizí. I přes pár šrámů ale zůstal soutěžícím úsměv na rtech. Ochlazení v horku a příjemnou relaxaci nabízelo po celý den hotelové wellness centrum a venkovní i vnitřní bazén.

Slavnostní představení nového systému pro podlahové vytápění FV THERM společnosti FV Plast, a.s. na Slovensku

Pohodová atmosféra se přenesla i do večerních hodin, kdy na hosty čekal bohatý raut s nejrůznějšími lahůdkami rozličných chutí. Na terase vyrostlo kasino s ruletou, zbylé stoly obsadili hráči Pokeru a Black Jacku. Zábava se protáhla až do rána, nakonec se tanečníci znavení diskotékovými hity odebrali do pokojů. Po snídani se pak účastníci setkání postupně rozjeli domů.

Vážení obchodní přátelé, děkujeme Vám za účast a příjemně strávený čas v hotelu SITNO a věříme, že jsme touto akcí založili tradici pravidelných setkávání. Těšíme se na další spolupráci s Vámi.

Tým FV Plast


FV - Plast, a.s.
logo FV - Plast, a.s.

FV Plast, a.s. vyrábí a dodává špičkové plastové trubky a tvarovky pro rozvody studené i teplé vody, vytápění i chlazení. Novinkou je energeticky úsporný systém FV Klima pro stropní chlazení bez průvanu a hluku, které je vhodné pro novostavby či rekonstrukce.

 
 
Reklama