Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rýchle riešenie pre zamrznuté potrubie

Na niektoré veci máme dosť času - však len do tej doby, než nastane problém. Také to je spravidla i v prípade potrubia, vodovodných kohútov apod., umiestnených v zámrznom prostredí, keď prídu mrazy.

Pre prípady, kedy je treba okamžite riešiť kritickú či už priamo krízovú situáciu so zamrznutým potrubím, slúži automatický vykurovací kábel s termostatom PPC. Zapája sa do zásuvky.

V sebe má už zabudovaný miniatúrny termostat, ktorý sa umiestni do nejchladnejšej časti zamŕzajúceho úseku.

Vykurovací kábel PPC sa predává ako krabicové riešenie.

Sada okrem elektrického vykurovacieho kábla so šnúrou pre zapojenie do siete obsahuje montážnu pásku a výstražný štítok, upozorňujúcí na elektrickú ochranu potrubia. Samolepka sa umiestňuje na izoláciu potrubia.

V prípade že vykurovací kábel bude použitý na ochranu plastového potrubia, je vhodné dokúpiť samolepiacu hliníkovú pásku pre zaistenie maximálneho roznosu tepla z vykurovacieho kábla po celej dĺžke potrubia, ktorá má byť chránená.




V-systém elektro - montážna sada pre ochranu proti zamŕzaniu s vykurovacím káblom

V-systém elektro - montážna sada pre ochranu proti zamŕzaniu s vykurovacím káblom

V-systém elektro
logo V-systém elektro

Technologie pro moderní a úsporné bydlení: od nabídky zdarma, návrhu, přes dodání a realizaci až po vyřízení PENB a dotace. Se spolehlivou technickou podporou po celé ČR a SR! Řízené větrání s rekuperací tepla, elektrické podlahové vytápění, fotovoltaická ...

 
 
Reklama