Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Doporučené termostaty pro podlahové vytápění od V-systém elektro

Varianty: Termostaty pro hlavní podlahové vytápění - součástí je podlahové a prostorové čidlo, montáž do podomítkové krabice na stěnu. Termostaty pro temperování - součástí je podlahové čidlo, montáž do podomítkové krabice.

Nejvhodnější termostat pro konkrétní situaci z kompletního sortimentu doporučí technik. Nakupujte v našem e-shopu za skvělé ceny.

Vytápění a temperování

Současný trend snižování spotřeby energie otevírá nové možnosti komfortního vytápění s plně programovatelnou regulací na úrovni každé místnosti či dokonce její části. Elektrické vytápění s využitím speciálních topných kabelů je ekonomickou a stavebně minimálně náročnou formou řešení kompletních nároků na vytápění.

Požadavky na bydlení v rodinných a bytových domech rostou. Dříve běžné vytápění lokálně umístěnými plynovými topidly (wafky) či předražené dálkové vytápění často nahrazuje elektrické podlahové vytápění. Vysoké stropy bytů v staré zástavbě nabízejí varianty kvalitního zateplení a následné instalace elektrického vytápění. Řešení individuálních bytů bez komplikací s rozúčtováním tepla je rychlé a nákladově přijatelné. Nově vznikající domy mají temperování koupelen, WC a kuchyní často ve standardu. Kompletní vytápění bytů elektřinou je plnohodnotnou variantou k jiným řešením a investičně je to velmi přijatelné řešení.

Doporučené termostaty pro podlahové vytápění od V-systém elektro
Doporučené termostaty pro podlahové vytápění od V-systém elektro

V-systém elektro
logo V-systém elektro

Technologie pro moderní a úsporné bydlení: od nabídky zdarma, návrhu, přes dodání a realizaci až po vyřízení PENB a dotace. Se spolehlivou technickou podporou po celé ČR a SR! Řízené větrání s rekuperací tepla, elektrické podlahové vytápění, fotovoltaická ...

 
 
Reklama