Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Podlahové vytápění Roth Tacker systém ZA POLOVINU

k tepelnému čerpadlu vzduch/voda LWD 50-90A nebo k tepelné centrále země/voda WZS 61-101H(K) a navíc ZDARMA vzdálená správa pro Vaše tepelné čerpadlo AlphaWeb a jeden kus regulátoru Roth Touchline.

Roth Tacker<sup>®</sup> systém
Podlahové vytápění Roth Tacker® systém

Stanovte si sami svoji slevu i náklady na vytápění
.....přímo závisí na ploše Vašeho podlahového topení!

Milionkrát osvědčený, originální Roth Tacker® systém
Plocha podlahového vytápění nerozhoduje pouze o Vašem pocitu tepelné pohody, ale i nákladech na vytápění. Při použití podlahového vytápění Roth Originální Tacker® systém Vám stačí k dosažení komfortu o cca 2 - 3 °C nižší teplota vzduchu než při klasickém vytápění otopnými tělesy. To znamená úsporu v porovnání s radiátory o cca 10 %. Je to dáno tím, že teplo předáváte do prostoru velkou teplosměnnou plochou a nižší teplotou topné vody.
Ideální kombinace s tepelným čerpadlem
Pokud podlahové topení navíc kombinujete s tepelným čerpadlem Alpha-InnoTec vzduch/voda nebo země/voda, přináší to další pozitivní efekt. Topný faktor tepelného čerpadla je přímo závislý na výstupní teplotě do topného systému. To pro Vás znamená celkovou úsporu Vašich nákladů až cca 30 % proti vytápění radiátory.
Roth EnergyLogic Touchline
Další možnou úsporu docílíte při použití komfortní regulace Roth EnergyLogic Touchline, která Vám zajistí teplotu v místnosti i na povrchu podlahy na Vámi požadované hodnotě. Více informací
ALPHATEC comfort systems s.r.o.
logo ALPHATEC comfort systems s.r.o.

Nabízíme řešení teplovodního vytápění a chlazení pomocí podlahových i stropních systémů. Elektrické topné kabely a rohože pro temperování i vytápění. Elektrická přímotopná i sálavá topidla. Tepelná čerpadla pro ohřev vody. Zónovou a centrální komfortní ...

 
 
Reklama