Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové kabely DEVIflex™

Rádi bychom Vás informovali o zahájení prodeje nových kabelů DEVIflex™. Naše poslední inovace spojuje větší pevnost s mimořádnou flexibilitou a odolností. Inovativní kabel pro elektrické vytápění nahrazuje úspěšný produkt DTIP.


Kabel DEVIflex™

Značka DEVI navrhuje a vyrábí kabely pro elektrické vytápění již více než 50 let.

Kabel DEVIflex™ díky kulatému profilu kabelu a dobře viditelnému připojení studeného vedení je vhodný k použití v jakékoli nové aplikaci nebo rekonstrukci podlahového vytápění. Pro ještě vyšší bezpečnost a odolnost je navíc topný kabel vybaven plně odstíněným dvojitým vodičem a samozřejmě jednoduchým a snadno obnažitelným studeným koncem.

Kabel DEVIflex™ je mimořádně odolný a plně vyhovuje nejdůležitější normě pro výrobky v tomto oboru: IEC 60800:2009. Kromě toho lze kabel bezpečně instalovat při nízkých teplotách až −5 °C. Díky této vlastnosti se prodlužuje období, kdy lze kabel instalovat.


Danfoss s.r.o. - elektrické podlahové vytápění DEVI
logo Danfoss s.r.o. - elektrické podlahové vytápění DEVI

Komfortní a úsporné elektrické podlahové vytápění DEVI, temperování studených podlah. Ochranný systém pro venkovní plochy, střechy, okapy, žlaby a svody před ledem a sněhem, ohřevy potrubí. Topné kabely, rohože, regulace. Projekty - dodávky - montáže ...

 
 
Reklama