Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Instalace topné fólie ECOFILM SET - animace

Nejnovějším „přírůstkem” v našich instruktážních videích vysvětlujících způsob instalace jednotlivých topných systémů je pokládka topných folií ECOFILM pod plovoucí podlahu s využitím sad ECOFILM Set.

Instruktážní videa patří mezi nejnázornější pomůcky, jak vysvětlit způsob instalace jednotlivých topných systémů. Vytvořili jsme proto na našich stránkách samostatnou kapitolu Instruktážní videa FENIX, kterou neustále rozšiřujeme a doplňujeme.
V nedávné době jsme začali využívat také možností prostorové animace, s jejíž pomocí lze vytvořit velmi názorná a detailní videa bez jakýchkoliv omezení.

Pokládku fólií ECOFILM lze provést i svépomocí a to s použitím sad ECOFILM Set. Sada je pás topné fólie (v různých délkách) opatřený připojovacími vodiči dlouhými 5 m. Sadami lze pokrýt celou podlahovou plochu, nebo jen její část -- např. před sedací soupravou nebo kuchyňskou linkou. Instalace je snadná a nevyžaduje žádný zásah do stavební konstrukce podlahy.


FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 
Reklama