Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové topné kabely DEVI

Záruka 20 let na topné kabely DEVI (DEVIflex a DEVIsafe) v případě instalace pracovníky firmy Elmaterm. Neváhejte a objednejte si montáž podlahového vytápění, vytápění okapů, nebo vytápění nájezdu.

Topné kabely DEVI se používají pro vytápění novostaveb (pasivní a nízkoenergetické objekty) i při rekonstrukcích ve starších zástavbách.

Podlahové topení je nízkoteplotní způsob vytápění při kterém jsou topné kabely schopny vytopit objekt na požadovanou teplotu. Diky špičkové regulaci Devireg TOUCH se provozní náklady snižují na nezbytné minimum při zachování komfortu vytápění. Topné kabely DEVI se dále používají ve venkovních aplikacích jako je vytápění okapů, svodů a úžlabí a rozpouštění sněhu na venkovních plochách jako např. nájezdy do garáží, nakládací rampy, sjezdy apod.

Elmaterm s.r.o. - Topné kabely a tepelná čerpadla

topné kabely DEVI podlahové topení

Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 
Reklama