Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhřívané pryžové rohože pro ochranu před chladem podlahy

Uvádíme na trh vyhřívané gumové rohože W-Mat, které jsou zmenšenou verzí topných rohoží S-MAT, určených pro ochranu vstupních zón před sněhem a námrazou.

Jak název napovídá, topné rohože jsou určeny pro ochranu pracovníků před chladem podlahy - nejčastěji na pracovištích v průmyslovém provozu, kde charakter činnosti vyžaduje dlouhodobý pobyt pracovníka na malé omezené ploše. Tyto prostory jsou charakteristické nízkou okolní teplotou, protože vytápění prostoru rozlehlé haly by bylo značně neekonomické.
Použitím rohože W-MAT je výrazným způsobem zvýšen komfort pracovních podmínek a to při minimálních nákladech - příkon rohoží se dle velikosti pohybuje okolo 100-300 W.

Rohože nejsou určeny k vytápění, dosahované teploty ale spolehlivě eliminují chlad, vnímaný dlouhodobým pobytem uživatele na studené podlaze.

Vyhřívané pryžové rohože pro ochranu před chladem podlahy
Vyhřívané gumové rohože W-Mat
FENIX Trading s.r.o.
logo FENIX Trading s.r.o.

Jako český výrobce s více než 30letou tradicí nabízíme kompletní sortiment elektrického sálavého vytápění - topné rohože a topné kabely ECOFLOOR, topné folie ECOFILM, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, regulaci bytovou i průmyslovou. Na ...

 
 
Reklama