Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Referenční studie nákladů na elektrické vytápění RD topnými kabely

Referenční stavbou je bungalov s podlahovou plochou 130 m2. V RD byly instalovány dvoužilové odporové topné kabely. Pro detailní sledování nákladů na vytápění byly namontovány podružné měřiče spotřeby.

Referenční studie nákladů na elektrické vytápění RD topnými kabely
Elektrické vytápění rodinného domu v Ostravě - topné kabely

Přečtěte si aktuální referenční studii podlahového elektrického vytápění rodinného domu topnými kabely. Studie sleduje mimo jiné i pořizovací náklady a podrobně náklady na vytápění v letech 2007 - 2014.

Prvním rokem, kdy bylo topení provozováno, je rok 2007. V rodinném domě není žádný jiný zdroj tepla, jen elektřina. Designovým topným doplňkem je pouze elektrický krb, který však téměř není využíván.

Pokud máte zájem o podrobné informace o stavbě a detailních nákladech na vytápění včetně faktur, rádi je na vyžádání poskytneme. Kontaktujte nás.


V-systém elektro
logo V-systém elektro

Technologie pro moderní a úsporné bydlení: od nabídky zdarma, návrhu, přes dodání a realizaci až po vyřízení PENB a dotace. Se spolehlivou technickou podporou po celé ČR a SR! Řízené větrání s rekuperací tepla, elektrické podlahové vytápění, fotovoltaická ...

 
 
Reklama