Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Elektrické podlahové vytápění topnými kabely

Instalujeme topné kabely, topné rohože do novostaveb i rekonstrukcí. Vhodné jako hlavní zdroj vytápění. Díky inteligentní regulaci je podlahové topení velice úsporné. Záruka na topné kabely až 20 let.

Elektrické podlahové vytápění je vhodné jak pro novostavby, tak pro rekonstrukce objektu. Je možno použít topné kabely, které se instalují do betonových nebo Anhydritových podlah a využít akumulace podlahy (delší doba náběhu podlahy a zároveň delší doba chladnutí podlahy). V případě rekonstrukcí lze využít nízkou konstrukční výšku topných rohoží, která ciní cca 3mm. Topné rohože lze intslovat přímo pod dlažbu do lepidla. Výhodou topných rohoží je krátká doba náběhu teploty vytápěné podlahy. Díky inteligentní regulaci, která "topí" pouze po nezbytně nutnou dobu (bez omezení komfotu vytápění) je elektrické podlahové topení velice úsporné. Co se týče záruk, naše firma poskytuje svým zákazníkům nadstandartní záruky na topné kabely v délce 20 let!!! Podlahové topné instalované firmou ELMATERM s.r.o. - záruka kvality.


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 
Reklama