Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Inovace od Revelu

Přední český výrobce a dodavatel systému PEX, firma REVEL, rozšiřuje sortiment o vysoce flexibilní trubku pro podlahové topení/chlazení s kyslíkovou barierou v dimensi 17x2mm (baleno po 240 m).

Dále nově nabízí prvky pro spojení a připojení této dimense potrubí na systém vytápění za užití standardního nářadí REVEL.

V sortimentu se také objeví závitová kolena G1“ vyhotovená z konstrukčního plastu PPSU včetně varianty pro odvzdušnění, která jsou určena pro připojování tepelných čerpadel do soustavy.

Dále se sortiment rozšiřuje o UV stabilizované potrubí PE-MDX s černou vnější vrstvou, díky amorfnímu uhlíku, která je vysoce odolná vůči extrémní sluneční zátěži s minimálním průnikem světla do soustavy. Trubky jsou určeny pro sanitní rozvody, závlahové systémy a pro vyhotovení jednoduchých jímačů sluneční energie v teplém období roku (nikoli pro připojování slunečních kolektorů).

Všechny nové produkty budou k dispozici od 19.10.2015. Prohlédnout si je můžete už nyní na veletrhu FOR ARCH od 15. do 19. 9. na výstavišti Letňany v hale 7 C, stánek 16.

Volnou vstupenku si můžete stáhnout zde.


 
 
Reklama