Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

RAUTHERM SPEED - systém na suchý zip umožňuje výrazně zkrátit dobu pokládky systému podlahového vytápění

Nový systém plošného vytápění RAUTHERM SPEED umožňuje výrazně zkrátit dobu pokládky až o 30%, ve srovnání se stávajícími systémy podlahového vytápění a pokládku zvládne jeden montážník.

Nové potrubí RAUTHERM SPEED K z materiálu RAU-PE-Xa s kyslíkovou bariérou je formou spirály obtočeno upínací páskou. Potrubí se položí na fleecovou fólii systémové desky RAUTHERM SPEED bez použití jakéhokoliv nářadí nebo příchytek. Potrubí díky technologii suchého zipu drží na systémové desce pevně a v případě potřeby ho lze zase odtrhnout a položit na jiné místo. Zároveň funguje jako kombinovaná tepelná a kročejová izolace.


Základem celého systému je nová Pe-Xa trubka RAUTHERM SPEED, která je optimálně vyladěná k využití při pokládce plošného vytápění/chlazení. Ve srovnání se stávajícícími trubkami pro plošné vytápění nabízí díky nové struktuře trubek až o 30% vyšší ohebnost, a tím ušetří montážníkům významně čas při pokládce.

Systémová deska RAUTHERM SPEED plus je vhodná pro všechny požadavky. V případě, že je již položená izolační vrstva, nabídne Vám deska optimální řešení.

RAUTHERM SPEED je první systém na suchý zip, u kterého Vám nabízíme systémovou desku a izolační desku odděleně. Umožní Vám to snížit náklady jak za dopravu, tak i za skladování. Od této chvíle stačí rozložit desky na suchý zip na stávající izolační vrstvu a zatisknout do ní trubku – zcela bez použití nářadí.


REHAU s.r.o.
logo REHAU s.r.o.

Firma REHAU nabízí prémiová řešení na bázi polymerů. Pro oblast TZB dodáváme podlahové a stěnové vytápění/chlazení – trubky a technika spojování, systémové desky, regulace, rozdělovače; rozvody studené a teplé vody - instalace pitné vody, odhlučněná ...

 
 
Reklama