Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Centrální regulace pro vytápění domu - snížení provozních nákladů

Centrální regulace Devilink WiFi pro dálkové vytápění domu přes mobilní aplikaci = snížení provozních nákladů a vysoký komfort pro uživatele.

V současné době se zvyšuje poptávka po centrálních regulacích pro ovládání topení přes mobilní telefony a internet. Nabízíme novou regulaci Devilink WiFi, která umožňuje řízení podlahového topení (teplovodního i elektrického) přes mobilní aplikaci.

Je nutné aby řídící jednotka byla v dosahu signálu WiFi a mít k dispozici "chytrý" mobilní telefon. Tuto regulaci je možné instalovat i do stávajících topných systémů, záměnou za dosluhující regulaci (většinou je možná i záměna za jinou regulaci než DEVI).

Elektrické podlahové vytápění s regulací Devilink WiFi umožňuje široké spektrum nastavení, což má za následek snížení provozních nákladů za elektrické podlahové vytápění a vysoký komfort pro uživatele. S centrální regulací Devilink WiFi bude mít vaše topení úplně jiný rozměr. V případě zájmu o cenovou nabídku navštivte naše webové stránky.


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 
Reklama