Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

COOL-FIT 4.0: Stále napřed díky špičkovým technologiím

Rychlejší instalace, bezpečnější a efektivnější provoz, dlouhodobé výhody: Se systémem COOL-FIT 4.0 zvítězíte v každém ohledu. Předizolovaný plastový potrubní systém má jasnou výhodu oproti běžně používaným kovovým systémům. Naše vítězná strategie? Revoluční konstrukce, moderní materiály a inovativní spojovací technologie, které definují nové standardy. Objevte výhody systému COOL-FIT.

Průmyslové a komerční chlazení zahrnuje mnohem více než jen regulaci teploty chladícího média. Důraz je kladen na bezpečnost provozu, instalaci, jakož i na ochranu skladovaných potravin a dalších výrobků.

COOL-FIT 4.0 je předizolovaný potrubní systém pro nepřímé chlazení solankou, glykolem, ethanolem nebo vodou. Je ideální pro teploty od - 50 do 60 °C. COOL-FIT 4.0 je ideálním řešením např. pro výrobce a zpracovatele potravin, výrobce nápojů, zpracovatele ovoce a zeleniny, jatka, pivovary a supermarkety. COOL-FIT 4.0 Vám umožňuje provoz s maximální účinností, bez odstávek a zároveň snižuje náklady na údržbu a provoz.


Hlavní výhody COOL-FIT 4.0:

  • 100 % bezúdržbový
  • 100 % spolehlivý
  • až o 65 % lehčí
  • až o 50 % rychlejší instalace
  • o 30 % vyšší energetická účinnost

Špičková technologie s jednoduchou instalací a dlouhou životností

COOL-FIT 4.0 je výsledkem dlouholetého vývoje našich konstruktérů. Cílem je ještě snadnější a rychlejší instalace systému s orientací na co nejbezpečnější a nejspolehlivější řešení s dlouhou životností, tak jak se očekává od všech systémů GF Piping Systems. K tomu přispívá mnoho důležitých detailů.

100 % bezúdržbový

Potrubí pro médium a plášť jsou vyrobeny z plastu a proto zůstávají po celou dobu životnosti systému bez koroze a bezúdržbové. To snižuje nákladné prostoje, náklady na údržbu a požadavky na personál.

100 % spolehlivý

Hladké stěny potrubí pro médium, které jsou typické pro plastové systémy, zabraňují usazování. Výsledkem je nulový nárůst tlakové ztráty díky sedimentům a to po celou dobu životnosti potrubního systému. COOL-FIT tak zůstává stejně účinný, jako v první den provozu.

Až o 65 % lehčí

COOL-FIT je podstatně lehčí než tradiční kovové systémy, a proto přináší nižší nároky na upevnění a nosné konstrukce a také snižuje potřebu těžké manipulační techniky.

Až o 50 % rychlejší instalace

Předizolace PUR pěnou eliminuje dodatečné izolování po instalaci, což je často problematické a může vyžadovat práci jiné firmy. Ucelený systém COOL-FIT nabízí předizolované komponenty, které jsou připravené k okamžité instalaci.

O 30 % vyšší energetická účinnost

Nízká tepelná vodivost plastu a PUR izolace, zvyšují energetickou účinnost vašeho systému. To Vám pomůže zvýšit úspory na energiích a učiní tak Váš provoz ekologičtějším.

 
 
Reklama