Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Alpha-InnoTec a ROTH na Moderním vytápění 2015

Na stánku Vám představíme zvýhodněné ceny německých tepelných čerpadel Alpha-InnoTec a systémy plošného vytápění a chlazení ROTH. Rádi Vám poradíme s kompletním řešením Vašeho vytápění.

Na veletrhu uvidíte německá tepelná čerpadla Alpha-InnoTec systémů vzduch/voda i země/voda. Kromě extrémně tiché řady vzduch/voda LWD Vám v unikátním ukázkovém provozu představíme tepelné čerpadlo SWC spolu s namrzající energetickou koulí. Rádi Vám také předvedeme systémy pro podlahové, stěnové a stropní vytápění a chlazení od firmy ROTH.

Dlouhodobě oblíbenou nabídku podlahového topení za 1/2 ceny nově doplňují zvýhodněné ceny na tepelná čerpadla Alpha-InnoTec země/voda. Nabídka zvýhodněných cen platí pouze do konce dubna. Zveme Vás do haly M na stánek M41, kde s Vámi naši odborníci rádi prodiskutují kompletní řešení Vašeho vytápění. Moderní vytápění 2015 se odehrává v termínu 11. až 14. 2. na výstavišti Praha – Holešovice.


ALPHATEC comfort systems s.r.o.
logo ALPHATEC comfort systems s.r.o.

Nabízíme řešení teplovodního vytápění a chlazení pomocí podlahových i stropních systémů. Elektrické topné kabely a rohože pro temperování i vytápění. Elektrická přímotopná i sálavá topidla. Tepelná čerpadla pro ohřev vody. Zónovou a centrální komfortní ...

 
 
Reklama