Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový návrhový program Grundfos Product Center

Grundfos Product Center je nový návrhový program pro navrhování čerpadel Grundfos, který 9.1. 2015 nahradil stávající WebCAPS.

Grundfos Product Center je uživatelsky přívětivější, rychlejší, jednodušší a obsahuje informace o čerpadlech v lépe strukturované podobě.

Váš osobní asistent

Přemýšlejte o Grundfos Product Center jako o vašem osobním asistentovi. Jakmile s ním začnete pracovat, naučí se Vaše pracovní postupy, oblíbená čerpadla, nejčastější volby. Umožňuje Vám ukládat různá nastavení a rychlé linky. Můžete také ukládat celé projekty, vracet se k nim a upravovat je.

Modernější a rychlejší WebCAPS

Grundfos Product Center je rychlejší a intuitivnější než WebCAPS. Pomůže vám rychle najít čerpadlo pro vaši aplikaci a umožní rychlý přístup k dalším důležitým datům a informacím o čerpadle.

S Grundfos Product Center můžete:

  • dimenzovat čerpadla
  • najít správnou dokumentaci k čerpadlu
  • najít vhodnou náhradu čerpadla
  • najít čerpadla pro čerpání různých kapalin

Nová funkce „rychlý výběr“

Nová funkce „rychlý výběr“ umožní mnoha uživatelům téměř automatický výběr čerpadla. Stačí vložit požadované parametry – průtok a dopravní výšku a systém provede zbytek. Čerpadla lze dimenzovat i dle požadované konstrukce, řady nebo aplikace.


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama