Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla Alpha-InnoTec za zvýhodněné ceny do konce dubna

Německá tepelná čerpadla Alpha-InnoTec země/voda můžete do konce dubna 2015 získat za výhodné ceny. Řady WZS a SWC patří k nejtišším na trhu, jsou nenáročné na instalaci a velmi účinné.

Tepelná čerpadla země/voda jsou velice žádaná pro svoji vysokou efektivitu i možnost pasivního chlazení s velice nízkými náklady. Alpha-InnoTec vyrábí kompletní sortiment tepelných čerpadel v Německu. Jejich vysoká kvalita se odráží ve skvělých vlastnostech i promyšlených technických řešeních

Zvýhodněné ceny tepelných čerpadel země/voda

Za zvýhodněné ceny můžete získat kompaktní tepelná čerpadla SWC, charakteristická velmi malou instalační plochou a dále tepelné centrály WZS s již integrovaným zásobníkem teplé vody, které Vám přináší topení, přípravu teplé vody i chlazení v jednom zařízením.

Vaše výhody:

  • široký rozsah výkonů (6 až 32 kW*)
  • velmi dobrý topný faktor (COP) až 4,6*
  • velmi tichý provoz
  • výstupní teplota až 65 °C

*hodnoty při B0/W35, podle EN 14511

Podlahové topení za polovinu

Nejen k těmto tepelným čerpadlům Vám nabízíme také oblíbenou akci „podlahovka za polovinu“, v rámci které od nás dostanete k tepelnému čerpadlu podlahové vytápění ROTH Tacker systém za poloviční cenu.

Chcete se dozvědět bližší informace?

Podrobnosti najdete na www.topeni-chlazeni.cz, případně nám neváhejte napsat e-mail nebo zavolat. Poradíme Vám s řešením vhodným právě pro Váš projekt a zdarma zpracujeme nabídku.


ALPHATEC comfort systems s.r.o.
logo ALPHATEC comfort systems s.r.o.

Nabízíme řešení teplovodního vytápění a chlazení pomocí podlahových i stropních systémů. Elektrické topné kabely a rohože pro temperování i vytápění. Elektrická přímotopná i sálavá topidla. Tepelná čerpadla pro ohřev vody. Zónovou a centrální komfortní ...

 
 
Reklama