Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh ISH hodnotíme jako velmi úspěšnou a pro rozvoj exportu přínosnou akci

Návštěvníci výstavy, co se oboru tepelných čerpadel týče, byli drtivou většinou zastoupeni odbornou veřejností. Jednání probíhala na vysoké profesionální úrovni. Zájem o tepelná čerpadla měli návštěvníci snad ze všech zemí světa.

ISH ve Frankfurtu nad Mohanem je jednou z největších výstav svého druhu na světě. Své síly zde poměřili jak největší světoví výrobci ve svém oboru, tak i menší společnosti. Celková organizace výstavy pouze potvrdila německou preciznost - vše bylo skvěle zajištěno. To, že o účast na ISH je skutečně zájem, svědčilo i to, že se firmy prezentovaly na chodbách a ve venkovních prostorách výstaviště. Narůstající zájem firem nám potvrdili i zástupci ISH pro Českou republiku a Slovensko.

Návštěvníci výstavy, co se oboru tepelných čerpadel týče, byli drtivou většinou zastoupeni odbornou veřejností. Jednání probíhala na vysoké profesionální úrovni. Zájem o tepelná čerpadla měli návštěvníci snad ze všech zemí světa, nevyjímaje Spojené státy a Austrálii. Měli jsme možnost setkat i se s mnoha našimi obchodními partnery, kterým jsme představili novinky z výrobního programu.

Celkově hodnotíme výstavu ISH jako velmi úspěšnou a pro další rozvoj exportu společnosti přínosnou.

HOTJET CZ na veletrhu ISH 2015 ve Frankfurtu
HOTJET CZ na veletrhu ISH 2015 ve Frankfurtu
 
 
Reklama