Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

CONECO 2015 – děkujeme za účast

Prezentovali jsme tepelná čerpadla AC Heating v Bratislavě na výstavě CONECO 2015. Slovenský trh s tepelnými čerpadly se stále rozvíjí a zájem o naše zařízení byl tradičně vysoký.

Tepelná čerpadla AC Heating opět vzbudila vysokou pozornost, a to jak u zákazníků, kteří staví či rekonstruují domy nebo mění pouze zdroj vytápění za efektivnější, tak i u odborníků ze svazu chladicí a techniky.
Vysoký zájem vzbuzuje vysoká technická úroveň našich výrobků, a to jak v oblasti účinnosti, tak i v oblasti regulace a ovládání tepelných čerpadel.

Nestihli jste nás navštívit na veletrhu a zajímají-li Vás bližší informace o tepelných čerpadlech? Jsme pro Vás kdykoliv plně k dispozici na telefonu, mailu, případně nám zašlete zprávu přes náš webový formulář. Jsme připraveni Vás navštívit i u Vás doma.


AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama