Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelné čerpadlo s 4x NEJ? Jedině Dimplex.

Novinkou roku 2015 značky Dimplex je nová řada vysoceefektivních tepelných čerpadel v kompaktním provedení, systému vzduch-voda, s označením LA S-TU / TUR, určená pro vytápění, chlazení i ohřev TUV.

Výrobce Glen Dimplex Deutschland GmbH uvádí na trh novou řadu vysoceefektivních tepelných čerpadel Dimplex. (Vysoceefektivní čerpadla Dimplex se všeobecně vyznačují vysokým topným faktorem COP: u systému vzduch-voda COP=4, země-voda COP=5.1, voda-voda COP=6.1, dle EN14511.)

Systém vzduch-voda dosahuje nově ještě vyššího topného faktoru: COP=4.2 (A2/W35) a to především díky vysoce výkonnému výparníku, EC ventilátoru a COP-Boosteru. Tepelné čerpadlo také využívá inovativního řízení odmrazování a to již od 0°C přirozeným způsobem.

Tato nová řada je dostupná ve třech výkonových typech, Dimplex LA 9S-TU, LA 12S-TU a LA 18S-TU a také ve třech typech pro chlazení (s označením TUR).

A proč má Dimplex 4x NEJ?

Protože má:
  • NEJnižší náklady - topný faktor až 4.2 při A2/W35
  • NEJtišší provoz - bez nepříjemných frekvencí
  • NEJkomfortnější využití - všestranné vč. chlazení (typ Dimplex LA xS-TUR)
  • NEJbarevnější provedení - možnost výběru z 1625 barev RAL či barvy "na míru"

Více informací naleznete zde.


TERMO KOMFORT, s. r. o.
logo TERMO KOMFORT, s. r. o.

Dimplex - inovativní vytápění a chlazení. Společnost TERMO KOMFORT, s.r.o. nabízí tepelná čerpadla Dimplex, systémy pro ohřev vody, halogenové zářiče, akumulační kamna, elektrické krby, podlahové vytápění, přímotopné konvektory, sálavé a průmyslové ...

 
 
Reklama