Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zaváděcí slevy na nová tepelná čerpadla Vaillant až 60 000 Kč

Odborný návrh na nová tepelná čerpadla flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive vám vypracujeme na vyžádání nezávazně a zdarma. Akce je časově omezena do 15. 5. 2016.

Na veletrhu Aquatherm jsme představili novou řadu tepelných čerpadel Vaillant – flexoTHERM/flexoCOMPACT exclusive. Jedná se o zcela novou konstrukci, která vyniká řadou unikátních řešení.

K zásadním přednostem patří například:
  • maximální energetická účinnost A++/A+++
  • extrémně nízká hlučnost díky systému Sound Safe System
  • vzdálená správa přes mobilní aplikaci multiMATIC
  • zcela nová regulace otopného systému a přípravy TV

Nová generace tepelných čerpadel Vaillant flexoTHERM exclusive a flexoCOMPACT exclusive (varianta s integrovaným nerezovým zásobníkem) je nabízena v provedení země/voda, vzduch/voda nebo voda/voda. Neobyčejná řešení přispěla k širokým možnostem instalací. Nezáleží na tom, zda instalujete tepelné čerpadlo Vaillant do nového nebo staršího domu. Díky zcela novému a zároveň unikátnímu konceptu se Vaillant tepelná čerpadla flexoTHERM/flexoCOMPACT exclusive přizpůsobují Vám.

Odborný návrh Vám vypracujeme zdarma.

akce na tepelná čerpadla Vaillant flexotherm

Tepelná čerpadla Vaillant
logo Tepelná čerpadla Vaillant

Značka Vaillant patří k předním výrobcům tepelné techniky v Evropě již od roku 1874. Její sortiment zahrnuje kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky TV, solární systémy a regulační techniku. Vaillant klade velký důraz zejména ...

 
 
Reklama