Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla Vaillant v programu Nová zelená úsporám

Do programu NZÚ byla zařazena i nová tepelná čerpadla Vaillant flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive

Tepelná čerpadla flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive patří k nové produktové řadě Vaillant Green iQ. Tato tepelná čerpadla přinášejí inovativní technická řešení. Jsou totiž zkonstruované univerzálně pro využívání všech alternativních zdrojů energie, tedy vzduchu, vody nebo tepla ze země. Instalují se do nových budov, novostaveb rodinných domů, ale i do vícegeneračních domů. Jejich velkou předností je energetická účinnost, v souladu s novou evropskou směrnicí ErP se totiž řadí do třídy A++ / A+++. Tepelná čerpadla flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive jsou navíc velmi tichá a lze je vzdáleně ovládat pomocí chytrého telefonu díky systémovému regulátoru multiMATIC 700. Jejich instalace je velmi rychlá a jednoduchá. Konstrukce sestává z kvalitních a recyklovatelných materiálů. Tato tepelná čerpadla Vaillant mají zabudovanou i funkci aktivního chlazení.

Nově jsou navíc tepelná čerpadla flexoTHERM / flexoCOMPACT exclusive zařazena do programu Nová zelená úsporám a aktuálně na ně poskytujeme zaváděcí slevu až 60.000 Kč!

Rádi Vám na vyžádání vypracujeme nezávaznou nabídku na našich stránkách.


Tepelná čerpadla Vaillant
logo Tepelná čerpadla Vaillant

Značka Vaillant patří k předním výrobcům tepelné techniky v Evropě již od roku 1874. Její sortiment zahrnuje kondenzační kotle, tepelná čerpadla, rekuperační jednotky, zásobníky TV, solární systémy a regulační techniku. Vaillant klade velký důraz zejména ...

 
 
Reklama