Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak ušetřit peníze a životní prostředí? Vyzkoušejte Simulátor úspory energie

Tepelná energie je do systému THERMA V přiváděna ze vzduchu (venkovní jednotka tepelného čerpadla) a ze slunce (solární panel). To s sebou přináší výrazně nižší emise oxidu uhličitého.

THERMA V představuje nejlepší řešení pro vytápění domácnosti a dodávku teplé vody prostřednictvím invertorové technologie od LG. THERMA V má čtyřikrát vyšší energetickou účinnost (až 4,1 až 4,5 (COP) než jiné topné systémy, neboť absorbuje energii z venkovního prostředí.

Tepelná energie je do systému přiváděna ze vzduchu (venkovní jednotka tepelného čerpadla) a ze slunce (solární panel). To s sebou přináší výrazně nižší emise oxidu uhličitého.

LG THERMA V funguje na principu tepelného čerpadla typu vzduch-voda a je určen pro nové a renovované budovy. Systém THERMA V je vybaven pokročilou technologí topení a ztělesňuje ekonomicky výhodné a přitom ekologicky šetrné řešení vytápění s využitím obnovitelných přírodních zdrojů.

Vyzkoušejte Simulátor úspory energie
Vyzkoušejte Simulátor úspory energie

LG Electronics CZ
logo LG Electronics CZ

LG Electronics, divize KLIMATIZACE Therma V Komerční klimatizace Klimatizace pro obytné budovy Získejte kontrolu nad teplotou prostoru, ve kterém pobýváte. Dopřejte správnou provozní teplotu také serverům a další počítačové technice ve vaší firmě. ...

 
 
Reklama