Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

OCHSNER AIR BASIC – cenově příznivé řešení

Tepelná čerpadla vzduch-voda s plynule řízeným výkonem a volitelnou vnitřní jednotkou.

Tepelná čerpadla OCHSNER AIR BASIC s invertorovou technologií jsou ideální pro nízkoenergetické domy a pro topný systém s velkou teplosměnnou plochou.

Venkovní výparník vertikální konstrukce odebírá potřebné teplo z okolního vzduchu. Kompresor s řízenými otáčkami je umístěn ve venkovní jednotce.

Vnitřní jednotka tepelného čerpadla je umístěna v technické místnosti objektu a je tak chráněná před povětrnostními vlivy. Vnitřní jednotka je absolutně tichá, a proto může být instalována kdekoliv.

Vnitřní jednotka se dodává také v provedení MULTI TOWER, s integrovaným zásobníkem teplé vody a akumulační nádobou.

Modelová řada AIR BASIC se dodává ve třech výkonových variantách:
  • AIR 109C pro budovy s tepelnou ztrátou až 7 kW
  • AIR 211C pro budovy s tepelnou ztrátou až 11 kW
  • AIR 618C pro budovy s tepelnou ztrátou až 15 kW

Během letních měsíců může být tepelné čerpadlo využito k chlazení (volitelně). Přebytečné teplo v domě se jednoduše přenese ven a dům je aktivně chlazený.

Manažer vnitřního klimatu OCHSNER OTE 3 poskytuje nejvyšší úroveň pohodlí, maximální úsporu energie a nejvyšší bezpečnost provozu.

OCHSNER je tradiční rakouský výrobce tepelných čerpadel nejvyšší kvality a technologický lídr v oboru. Tepelná čerpadla OCHSNER se vyznačují nízkou hlučností, vysokými topnými faktory a dlouhou životností.


Premium Power s.r.o.
logo Premium Power s.r.o.

Premium Power s.r.o. je výhradním dodavatelem rakouských tepelných čerpadel OCHSNER na český a slovenský trh. Zajišťujeme dodávky, montáže, autorizované spuštění a také záruční a pozáruční servis dodaných zařízení.

 
 
Reklama