Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny s baterií v jednotném moderním designu

V tomto roce prošli tepelná čerpadla a hybridní fotovoltaické elektrárny firmy SunnyCold obměnou designu. Ten však nepřináší pouze lepší vzhled ale i funkce.

SunnyCold je jediným výrobcem tepelných čerpadel i hybridních fotovoltaických elektráren s bateriovým úložištěm. Může tak nabídnou pokročilejší spolupráci těchto systémů mezi sebou a příjemnější ovládání pro uživatele.
Nedílnou součástí je jednotný design vnitřních jednotek tepelného čerpadla a fotovoltaické elektrárny s integrovaným bateriovým úložištěm. Vše bylo vyvíjeno s ohledem na jednoduchost instalace, proto je maximum potřebných komponent uvnitř. Před návrhem byli použity počítačové simulace s ohledem na váhu a teplotu, díky ním jsou výrobky Airsun SC schopny integrovat až 19,2kW v bateriích a 10kW výkonu měniče. Rozvodnice fotovoltaiky pojme jak olověné akumulátory, tak lithiové baterie s montáží do Rackové skříně. Stejný design je pak použit i u čistě bateriových skříní, kde leze rozšiřovat kapacitu baterií systému jejich násobením. Tepelné čerpadlo Airsun HW pak integruje nerezový zásobník 200l na teplou užitkovou vodu ve svém těle. Zbytkové teplo a odvětrání baterií lze jednoduše realizovat odtahem z domu skrze rekuperační jednotku.
Fotovoltaické systémy Airsun SC10 a SC5,5 jsou pak certifikovány jako celek, nevěsíte žádné kabely po zdech, není nutný žádný podpůrný rozváděč, vše je pod jednou zárukou a lze umisťovat i v prostorách, kde není omezen přístup neproškoleným osobám.

Tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny s baterií v jednotném moderním designu


SunnyCold
logo SunnyCold

SunnyCold je jediným výrobcem, který vyrábí moderní tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny pro domácnosti a menší firmy v České republice, s cílem úspory a cesty k energetické nezávislosti v době drahých energií a poslední šanci zlepšit světové klima.

 
 
Reklama