Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Systém FV ENERGEO pro získání tepelné energie z prostředí

Díky systému FV ENERGEO získáte kompletní sadu prvků pro konstrukci primárního okruhu tepelného čerpadla země/voda. Jedná se o prvky určené k využití geotermální energie.

Základem systému jsou trubky a tvarovky z HDPE-RC, vysokohustotního polyetylénu, který je odolný proti šíření trhliny. Proto je systém ideální pro instalaci v extrémních klimatických a geologických podmínkách, odolává hrubému zacházení během montáže, pokládání trubek i instalaci sond do geotermálních vrtů.

Komplexní systém FV ENERGEO je určen pro využití geotermální energie pomocí hloubkových vrtů a povrchových tepelných kolektorů. Systém zahrnuje distribuční šachty, sondy, armatury a další doplňky.

Základem systému FV ENERGEO jsou trubky a tvarovky z HDPE-RC, vysokohustotního polyetylénu, který je odolný proti šíření trhliny
Základem systému FV ENERGEO jsou trubky a tvarovky z HDPE-RC, vysokohustotního polyetylénu, který je odolný proti šíření trhliny

FV - Plast, a.s.
logo FV - Plast, a.s.

FV Plast, a.s. vyrábí a dodává špičkové plastové trubky a tvarovky pro rozvody studené i teplé vody, vytápění i chlazení. Novinkou je energeticky úsporný systém FV Klima pro stropní chlazení bez průvanu a hluku, které je vhodné pro novostavby či rekonstrukce.

 
 
Reklama