Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejvyšší kvalita tepelných čerpadel ze Švýcarska přichází na český trh

Společnost IVAR CS Vám představuje novinku v nabídce katalogu IVAR TT. Jedná se o ucelenou výkonovou řadu špičkových tepelných čerpadel od švýcarské firmy CTA v provedení země /voda, voda/voda i vzduch/voda.

Společnost CTA se zabývá chladící technikou, vývojem a výrobou sofistikovaných tepelných čerpadel již více než 20 let a je jedním z největších výrobců ve Švýcarsku. Filosofií společnosti CTA, není jen výroba produktů, které svou technickou vyspělostí a šetrností k životnímu prostředí značně překonávají většinu evropské produkce, ale také stoprocentní péče o zákazníky jak z řad uživatelů tepelných čerpadel, tak z řad techniků a instalatérů. Tepelná čerpadla CTA jsou montována pouze z originálních dílů renomovaných světových výrobců chladící a tepelné techniky určených pro evropský trh. Navrhována, montována a zkoušena jsou od počátku s největší pečlivostí, tak aby obstála na velmi náročném švýcarském trhu. Se stejnou pečlivostí jsou připravena i pro neméně náročný trh v České republice, což dokazuje i úspěšně zakončená certifikace ve Strojírenském zkušebním ústavu v Brně. Jedním z hlavních cílů vývoje tepelných čerpadel v CTA je minimalizace hluku a přenosu vibrací z tepelného čerpadla.

IVAR.HP AEROHEAT je řada tepelných čerpadel vzduch/voda v kompaktním provedení pro vnitřní i venkovní instalaci. Tepelná čerpadla IVAR.HP Aeroheat pro vnitřní i venkovní instalaci jsou vyrobena z vysoce kvalitního nerezového plechu, tak aby nedocházelo ke tvorbě koroze, která by značně zkrátila dobu životnosti tepelného čerpadla. Osazovány jsou pouze osvědčené ventilátory s minimalizovanou hlučností a vibracemi. Součástí tepelných čerpadel IVAR.HP Aeroheat je samozřejmě i ekvitermní regulace s řízením solárního systému a ohřevu bazénu. IVAR.HP Aeroheat All-in-One je řada tepelných čerpadel připravená pro snadnou a rychlou montáž bez nutnosti instalace dalších komponentů. All-in-One mají vše již v sobě (akumulační nádoba, oběhové čerpadlo, pojistný ventil, expanzní nádoba, 3-cestný přepínací ventil). K dispozici je také široká nabídka systémového příslušenství IVAR TT.

IVAR.HP OPTIHEAT jsou tepelná čerpadla určená pro získávání tepla ze země pomocí geotermálních vertikálních sond i pomocí plošných kolektorů, nebo ze spodních i povrchových vod jak v systému s mezivýměníkem tak i bez mezivýměníku. IVAR.HP Optiheat All-in-One je řada kompaktních tepelných čerpadel určených pro vytápění a ohřev TV v rodinných domech navržená tak, aby veškeré potřebné komponenty pro základní aplikace byly součástí samotného tepelného čerpadla díky čemuž je značně zkrácena doba montáže a jsou eliminovány případné chyby při montáži příslušenství tepelného čerpadla. IVAR.HP Optiheat All-in-One se vyznačují hlučností minimalizovanou a na hranici 33-35 Lpa/dB[A] v 1 m!

 

Tepelná čerpadla IVAR.HP Aeroheat a Optiheat jsou vyráběna s maximálně odpovědným přístupem k životnímu prostředí a stejně tak i svými dlouhodobými provozními parametry přispívají k ochraně životního prostředí. Věříme, že ve Švýcarsku tento hodně silný argument, osloví i české zákazníky, kteří po špatných zkušenostech s levnými výrobky s fantastickými parametry začínají vyhledávat skutečnou kvalitu a solidní provedení i s vědomím vyšší ceny. Více informací naleznete na www.ivarcs.cz.


IVAR CS spol. s r.o.
logo IVAR CS spol. s r.o.

Společnost IVAR CS spol. s r.o. působí, jako reprezentant obchodně technického zastoupení řady evropských firem působících v oboru TZB dle kategorizace použití. IVARTRIO - rozvody podlahového vytápění, rozvody k otopným tělesům včetně jejich připojení, ...