Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Školení k připravované revizi TPG 905 01 již brzy!

TPG 905 01 Základní požadavky na bezpečnost provozu plynárenských zařízení, je stěžejním předpisem pro projekty plynových zařízení a jejich bezpečný provoz. Český plynárenský svaz požádá školení, které seznámí se záměry připravované revize.


Objevte plánované změny v revidovaných TPG 905 01. Revize byla vyvolána potřebou sladění technických pravidel s platným zákonem č. 250/2021 Sb. a prováděcím nařízením vlády č. 191/2022 Sb., které se týkají vyhrazených plynových zařízení a požadavků na jejich bezpečnost. Seznamte se s nejnovějšími bezpečnostními opatřeními při práci na plynových zařízeních a zlepšete své odborné znalosti.

Školení je určeno pro pracovníky plynárenských přepravních a distribučních společností, zabývající se provozem PZ, investiční činnosti, stavebně montážní firmy, projektové a konzultantské firmy.

Školení se zaměří na připravované novinky v revizi TPG 905 01, jejímž hlavním důvodem bylo uvedení do souladu se zákonem č. 250/2021 Sb. a prováděcím předpisem Nařízení vlády 191/2022 Sb. o vyhrazených plynových zařízeních a požadavcích na zajištění jejich bezpečnosti.

Školení získalo v rámci systému odborného plynárenského vzdělávání 2 body. Účastníci obdrží osvědčení o absolvování školení. V programu celoživotního vzdělávání ČKAIT akce hodnocena 1 kreditem.

Program školení, které proběhne již 13. června 2023, naleznete zde.

Registrujte se ještě dnes!
https://vzdelavani.cgoa.cz/prihlasky.zakladni-pozadavky-na-bezpecnost20230523/

 
 
Reklama