Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výstava moderního vytápění

Letní teploty jsou pomalu za námi a je nejvyšší čas začít se připravovat na nadcházející topnou sezónu. Proto jsme od 1. října připravili v Centru energetického poradenství PRE výstavu Moderní vytápění.



Krátkodobá expozice je rozdělena na dva tematické celky.

V první části uvidíte teplovzdušné a teplovodní konvektory (radiátory, topné žebříky, fancoil a řadu dalších designových prvků).


Zajímavostí je například rohový topný žebřík, který lze umístit nejen do koupelny, ale hodí se i do jiných částí interiéru.

Pro zákazníky s dětmi mohou být zajímavou inspirací moderní úsporné radiátory, určené do dětských pokojů, které se vyrábějí barevně rozlišené v holčičí a klučičí variantě, jak ostatně napovídá i jejich označení Play 4 boy/girl. Tělesa Play neposkytují pouze tepelnou úsporu a pohodu, ale svou nízkou povrchovou teplotou a dřevěným krytem se zaoblenými rohy vyhovují také bezpečnostním standardům.

Druhá část expozice je zaměřena na regulaci topných soustav. Regulace, resp. komplexní systém regulace objektu, je zařízení, které automaticky reguluje nebo poloautomaticky pomáhá regulovat teplotu ve vytápěném objektu. Regulace teploty může probíhat zvlášť v jednotlivých místnostech, v celém objektu najednou, nebo kombinovaně. Existují různé úrovně regulace – od nejjednodušších termostatických ventilů s ruční regulací až po systémy plně automatické a řízené na dálku prostřednictvím internetu nebo mobilního telefonu.

Přijďte se podívat, naši poradci jsou připraveni odpovědět na vaše dotazy. Výstava potrvá až do konce roku.

Těšíme se na vás.


A-Z energetické služby na klíč od PRE
logo A-Z energetické služby na klíč od PRE

Společnost PREenergo, a. s., a je dceřinou společnosti Pražská energetika, a. s., a patří do Skupiny PRE. PREenergo zajišťuje kompletní energetické služby spojené s dodávkou elektřiny a plynu včetně jejich financování. Nabídka je určena pro byty, rodinné ...