Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Těsnění komínu pro Blower door test

Jednoduché a funkční utěsnění komínu, speciálně vyvinuté pro nízkoenergetické a pasivní domy. Použití pro nerezové komíny. NOVINKA na trhu, pouze u firmy MESSY s.r.o.

Pro rychlé a trvalé utěsnění prostupů skrze parotěsné a difúzní fólie, nebo desky na bázi dřeva. Toto vysoce elastické těsnění je vybaveno samolepicím límcem, který poskytuje vysokou přilnavost ke komínovému tělesu a zároveň dostatečnou odolnost proti roztržení. Těsnící manžety jsou vyrobeny z pružné pryže připojené k samolepicí podložce. Teplotní odolnost těsnění je do 250 ° C povrchové teploty komínového tělesa. Těsnění je vhodné pro všechny typy nerezových komínů.

Univerzálnost
Těsnění RAAB pro BLOWER DOOR TEST lze obecně použít na vícevrstvé nerezové komíny s tl. izolace min. 30 mm, povrchové teploty do 250°C a při sklonu střechy do 30°

Příznivá cena
Základní cena pro vnitřní DN 150/vnější DN 210: 1 690 Kč bez DPH

Snadná montáž
Jednoduché napojení těsnění RAAB na standardně používané difúzní a parotěsné fólie.

Pro objednávku komínového těsnění, nebo více informací nás kontaktujte na emailové adrese info@messy.cz či telefonicky na telefonním čísle 725 504 736.


Komíny - MESSY s.r.o.
logo Komíny - MESSY s.r.o.

Provádíme komplexní realizace spalinových cest. Specializujeme se na montáže komínů do dřevostaveb a energeticky úsporných staveb. Požárně-bezpečnostní řešení průchodu komínu dřevěnými konstrukcemi zajišťujeme použitím systému SAVE ENERGY. Zákazníkům ...

 
 
Reklama