Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky na webu VIADRUS

VIADRUS ani v letní sezóně rozhodně nezahálí a neustále vylepšuje web. Od července můžete na webových produktových kartách dotovaných kotlů VIADRUS nalézt novou záložku s názvem KOTLÍKOVÁ DOTACE.

U dotovaných kotlů VIADRUS nově na webových stránkách naleznete přehled verzí dotovaných kotlů
U dotovaných kotlů VIADRUS nově na webových stránkách naleznete přehled verzí dotovaných kotlů


Na ní se pak nachází přehled jednotlivých verzí dotovaných kotlů daného modelu i s příslušnými SVT kódy. Dotované kotle jsou v přehledu produktů pro snazší orientaci označeny červeným "razítkem" KOTLÍKOVÁ DOTACE.

Kromě toho jste mohli zaznamenat, že se na titulní stránce Viadrus po pravé straně objevily náhledy nejnovějších videí. Přehrát si je můžete přímo z webu VIADRUS, nebo můžete jedním kliknutím přejít na Youtube a přehrát si je tam.

Na titulní stránce webu VIADRUS však přibylo ještě něco – nově je v nabídce komerční zakázkové využití moderní svařovací linky, kde vedle automatických svařovacích robotů prestižní značky ABB pracují i zkušení svářeči se špičkovou kvalifikací a praxí pro úkoly, které automatizovat nelze. Máte zájem o zakázkové svařování? Pak klikněte na tlačítko v dolní polovině homepage Viadrus a vyplňte kontaktní poptávkový formulář.

 
 
Reklama