Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nejnižší ceny plynu v Praze

Bydlíte v hlavním městě Praze a používáte ve své domácnosti zemní plyn? Pak máte opravdu štěstí, protože bydlíte v regionu, kde jsou nabízeny ty nejnižší ceny plynu a vy tak můžete významně ušetřit.

Hlavní město Praha se většinou považuje za region, ve kterém se ceny produktů a služeb pohybují nejvýše. Pokud ale srovnáme ceny, za které dodávají zemní plyn místní společnosti Halimedes, Europe Easy Energy a Energie 2, pak získáme tu nejlevnější nabídku, která je v České republice dostupná. Průměrné ceny plynu se dokonce liší od severomoravského regionu o 19 %. Pro lepší představu o cenách plynu v regionech ČR můžete využít online kalkulátor cen plynu, který vám ihned ukáže, kolik se za plyn platí v kterém regionu a u kterého dodavatele. Takovou kalkulačku najdete například na srovnávači Ušetřeno.cz.

V Praze nižší ceny za distribuci

Nízkých cen v Praze bylo dosaženo také díky nejlevnějším cenám za distribuci a přepravu plynu potrubím. Tyto ceny jsou centrálně stanovované a vycházejí z poměru mezi kapacitou a místní spotřebou. Více jak 70 % ceny však určuje samotný prodejce plynu.

Nejnižší ceny plynu v Praze kalkulačka cen plynu ušetřeno.cz

Ušetřeno.cz
logo Ušetřeno.cz

Portál Ušetřeno.cz porovnává produkty a služby a pomáhá tak šetřit čas i peníze. Jen u nás naleznete nejvýhodnější nabídky dodavatelů plynu, elektřiny a poskytovatelů hypoték, půjček či mobilních tarifů a internetu.

 
 
Reklama