Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Automatické kotle Viadrus na dřevo, pelety i uhlí

Viadrus vyrábí automatické kotle na pelety (dřevní), černé uhlí a hnědé uhlí jsou určeny k úspornému vytápění, u něhož je kladen důraz na automatický provoz a minimální nároky na obsluhu.

Společný program kraje a MŽP na podporu výměny stávajících ručně plněných kotlů na tuhá paliva - 3. společná výzva

Rada kraje svým usnesením č. 123/8178 ze dne 30. 10. 2012 schválila vyhlášení 3. SPOLEČNÉ VÝZVY k podávání žádostí o poskytnutí dotace ze "Společného programu Moravskoslezského kraje a Ministerstva životního prostředí na podporu výměny stávajících ručně plněných kotlů na tuhá paliva za nové nízkoemisní automatické kotle na uhlí, biomasu nebo uhlí a biomasu v Moravskoslezském kraji", jejíž znění společně s podmínkami Společného programu je zveřejněno na internetových stránkách vyhlašovatelů Společného programu a rovněž prostřednictvím sdělovacích prostředků.

Nabídka automatických kotlů Viadrus

Ekoret

Automatické kotle na pelety (dřevní), černé uhlí a hnědé uhlí jsou určeny k úspornému vytápění, u něhož je kladen důraz na automatický provoz a minimální nároky na obsluhu. Kotle jsou vyráběny ve výkonovém rozsahu od 4,5 do 25 kW.

Hercules ECO

Automatické kotle na pelety (dřevní)s výkonovým rozsahem od 7 do 42 kW jsou určeny k úspornému a ekologickému vytápění s požadavky na automatický provoz a minimálními nároky na obsluhu kotle.

Hercules Green Eco Therm

Automatický litinový kotel na dřevní pelety.

Vulcanus

Automatické kotle na pelety (dřevní)s výkonovým rozsahem od 6,3 do 21 kW jsou určeny k úspornému a ekologickému vytápění s požadavky na automatický provoz a minimálními nároky na obsluhu kotle.

Woodpell

Automatické kotle na pelety (dřevní) s výkonovým rozsahem od 4,6 do 25,8 kW jsou určeny k úspornému a ekologickému vytápění s požadavky na automatický provoz a minimálními nároky na obsluhu kotle.
 
 
Reklama