Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Letní fotosoutěž FENIX - Máme rádi teplo

Obchodní skupina Fenix vznikla v roce 1990 jako jedna z prvních soukromých společností v České republice a dnes je jedním z největších evropských výrobců plošných elektrických topných systémů – své produkty vyváží již do více než 50 zemí, ležících na 4 světových kontinentech.
Téma soutěže Máme rádi teplo bylo tedy jasné stejně jako skutečnost, že Vaše soutěžní snímky mohou být z celého světa.

Jaké snímky můžete do soutěže přihlásit?

Ve fotografické soutěži Fenix půjde o téma "MÁME RÁDI TEPLO".
Fenix nabízí elektrické vytápění, rohože ECOFLOOR pro podlahové vytápění, topné folie ECOFILM pro podlahové a stropní vytápění, sálavé panely ECOSUN, přímotopné konvektory ECOFLEX, ochrana topnými kabely před sněhem a ledem, aku kamna, regulace a ohřev vody. Specialitou jsou topné fólie a pásy pro vyhřívání ploch vivária nebo terária a folie vhodná pro chovatele různých druhů hlodavců.
V soutěži se tedy uplatní všechny fotky teplomilných domácích mazlíčků i ostatních zvířat, kteří si umějí teplo vychutnat. A protože nám letos zatím sluníčko moc nepřeje, těšíme se na Vaše fotografie z domova i ze ZOO, na kterých bude teplo vidět.

Soutěžit mohou snímky z celého světa.
Neváhejte a zasílejte své fotografie, vždy po jednom kousku, na mail soutez@tzb-info.cz.
Do předmětu uveďte text "FOTOSOUTĚŽ FENIX".
Průběžně budeme soutěžní snímky uveřejňovat na facebooku TZB-info.

Co můžete vyhrát?

Autoři 3 nějúspěšnějších snímků obdrží topnou fólii do terária/vivária nebo topnou fólii proti mlžení zrcadla.

Vzhledem k malému počtu došlých fotografií jsme se s pořadatelem rozhodli ocenit všechny zaslané snímky.

VÝHERCE SOUTĚŽE: Gabriela Svobodová - získává topnou folii do terária za snímek kočičínské agamy
zábavnou hru od TZB-info získávají:
Martina Lazarová - za snímek Nejen poštolka si užívá sluníčka ve vyhřáté dece...
František Vlach - za snímek Nastav tvář čelem ke slunci
Eva Lazarová - za snímek Malý mořský ježek nalezený vyhřívající se na skále ...




Topné folie a pásy Ultratherm produkují infračervené teplo o ultra-dlouhých vlnových délkách, proto jsou ideální pro vytápění vyvárií a terárií. Chovaní živočichové absorbují toto sálavé teplo způsobem, který je velmi podobný jejich přirozenému prostředí.

Folie jsou vhodné jako 24hodinový zdroj tepla a lze je použít pod dno nebo na vnější stěnu nádrže terária/vivária. Obvykle se pokrývá pouze část plochy nádrže, aby si chovaný tvor mohl najít místo s ideální teplotou. Tyto folie se vyrábí ve Skotsku již déle než 20 let.

Všechny modely splňují požadavky bezpečnostní směrnice Evropské hospodářské komise a jsou opatřeny značkou CE.

Topná fólie chránící zrcadlo v koupelně před mlžením. Fólie jsou dvojitě laminované (ochrana proti vlhkému prostředí) a jsou opatřeny samolepicí plochou, kterou se přilepí na zadní stranu zrcadla. Fólie jsou na síťové napětí 230V a jejich zapínání je možné ovládat více způsoby, nejčastěji se však připojí na osvětlení zrcadla, takže jsou uvedeny do chodu při zapnutí světla.


Jak dlouho soutěž potrvá?

Od 7. července 2014 do 31. srpna 2014.
Snímky, které budou doručeny před, nebo po tomto termínu, nebudou do soutěže zařazeny.

Náležitosti přihlášených snímků:

Vždy zasílejte pouze jednu fotografii na soutez@tzb-info.cz, do předmětu uveďte text "FOTOSOUTĚŽ FENIX".
Redakce si vyhrazuje právo na úpravu formátu a velikosti fotografie. K jednotlivým snímkům uvádějte vždy krátký popisek, který vystihuje motiv soutěže. Zároveň uvádějte jméno autora včetně kontaktu (GSM), abychom Vás v případě výhry mohli kontaktovat. Kontaktní údaje nebudou zveřejněny. U vystavené fotografie bude uveřejněn popisek snímku a jméno autora (popř. pseudonym, zda-li bude vyžadován). Redakce TZB-info si vyhrazuje právo vyřadit sporné snímky ze soutěže.

Kdo vybere vítěze fotosoutěže?

Od 6. září 2014 do 30. září 2014 budou mít možnost všichni čtenáři TZB-info rozhodovat o vítězném snímku. Vybírat budou ze všech přihlášených fotografií, které budou umístěné na TZB-info. Regulérnost hlasování průběžně kontroluje automat.

Dále pak prostřednictvím Facebooku, kde budou snímky umístěny v samostatném albu označeném HLASOVÁNÍ - FOTOSOUTĚŽ FENIX. Zde se jeden hlas = To se mi libí (palec nahoru). Podvodné hlasy budou organizátorem dodatečně smazány.

Vítěz soutěže bude uveřejněn na facebooku a homepage tzb-info.cz v průběhu října 2014. Následně pak budou firmou FENIX kontaktováni, aby si cenu převzali.

Kdo bude ze soutěže vyřazen?

Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci firmy Topinfo s.r.o. a FENIX Trading s.r.o. a jejich příbuzní. Dále Ti, kteří zašlou z jedné IP adresy více než jednu fotografii. Fotografie bez popisu a uvedení autora snímku. Redakce TZB-info si vyhrazuje právo vyřadit sporné snímky ze soutěže.

Přejeme Vám krásné léto a těšíme se s ostatními čtenáři na všechny Vaše snímky.