Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Královská rodina ve Velké Británii sází na spolehlivost značky Hoval

Systém kondenzačních kotlů Hoval UltraGas zabezpečuje vytápění dílen, skladů a hlavní recepce královského paláce Hampton Court Palace ve Velké Británii.

Klíčovým faktorem pro výběr technologie byla potřeba zajistit vysoce výkonnou a přesnou otopnou soustavu s precizní regulací a potažmo zabezpečit konstantní teplotní rovinu na požadovaných 16 ºC napříč celým interiérem. Aby bylo dosaženo maximální účinnosti a spolehlivosti zařízení po celou dobu jejího užívání, zaškolila technická podpora Hoval odpovědný hradní personál ihned po uvedení kotlů do provozu.

Královský palác snižuje náklady na energii

Nejenže se řešení Hoval stará o spolehlivé a konstantní dodávky tepla, nabízí precizní kontrolu nad celým otopným systémem, ale také přináší úspory kalkulované na 4000£ (4650€) ročně. Třešničkou na dortu je pro technického ředitele královské rodiny Darrena Kinga čisté spalování kotlů Hoval UltraGas a související nižší produkce CO2.

Produkty Hoval jsou oceňovány nejen britskou královskou rodinou, ale také světoznámým sportovním klubem Manchester City Football Club nebo nejstarším vojenským letectvem na světě Royal Air Force. Důvod? Značka Hoval patří mezi špičky ve svém oboru, nabízí komplexní a sofistikovaná řešení, optimální využití energetických zdrojů a přispívá k ochraně klimatu.

Videozáznam z 60-tého výročí korunovace královny Alžběty II., kde byla značka Hoval hrdým hostem


Hoval spol. s r.o.
logo Hoval spol. s r.o.

Hlavní činností firmy Hoval je výroba a prodej tepelné techniky a vzduchotechniky, podpora projektování, spolupráce s investory a developery při tvorbě komplexních řešení s ohledem na efektivnost a úsporu provozních nákladů, zajištění spolehlivého provozu ...

 
 
Reklama