Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Údržba výměníků je mimořádně důležitá

Nabízíme čištění a servis výměníků na místě, v odborné dílně, výměnné desky i celé sady desek. Naše těsnění jsou uzpůsobena pro speciální použití a mají vysokou trvanlivost. Servisujeme i výměníky jiných výrobců.

Použití deskových výměníků tepla v průmyslových a převážně výměníkových stanicích z nich činí mimořádně důležitá zařízení. Nepracují-li správně, může utrpět kvalita výrobků i bezpečnost provozu. Porucha výměníků může vést až k výpadku systému, kdy musí být zastavena celá výroba. Proto je údržba výměníků důležitá.
Jako největší výrobce deskových výměníků nabízíme efektivní servis a čištění výměníků tepla včetně náhradních dílů.

Pravidelné čištění utěsněných a zaletovaných deskových výměníků zaručuje bezpečný provoz, prodlužuje životnost a šetří tak náklady.

Většina deskových výměníků musí být pravidelně čištěna, aby byl zajištěn optimální přenos výkonu. Obtokové čištění je nejjednodušší pro odstranění většiny druhů usazenin. Přístroje aqoCleanMob jsou vysoce moderní mobilní zařízení a používají se tak, že se čistící roztoky nechávají cirkulovat deskovým výměníkem tepla. Otevírání výměníků tepla není nutné.
Rádi Vám připravíme nabídku na čistící zařízení, čistící prostředky nebo čištění na místě servisním technikem.

Servis a čištění výměníků je možné i v odborné dílně

V případě nouze je možno realizovat zásilku náhradních dílů i do 24 hodin.
Servisujeme i výměníky jiných výrobců.


 
 
Reklama