Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přednáška společnosti Thermona o domovních kotelnách

Thermona se jako partner zúčastnila konference Tepny domu. Téma renovace a modernizace vnitřních rozvodů v bytových domech přivedlo na konferenci zájemce z řad bytových domů, správcovských organizací a zástupců státní správy.



Za společnost Thermona se zúčastnil konference obchodní ředitel společnosti p. Milan Kubíček, který se ve svém vystoupení věnoval problematice domovních kotelen a případné decentralizace systému vytápění bytových domů. V panelové diskuzi pak zodpověděl několik dotazů týkajících se právě vytápění v bytových domech.

Z dotazů vyplynulo, že největším problémem současnosti je zejména vysoká cena tepla z CZT a zákaz použití atmosférický turbo kotlů, zejména pak tam, kde je větší koncentrace těchto kotlů napojených na společné spalinové cesty.


THERMONA, spol. s r.o.
logo THERMONA, spol. s r.o.

Thermona, spol. s r.o. - český výrobce kotlů a kaskádových kotelen. Výrobní sortiment zdrojů tepla tvoří plynové kondenzační kotle i elektrické kotle určené jak pro domácnosti, tak i pro řešení vytápění a ohřevu TV bytových a průmyslových objektů - tzv. ...

 
 
Reklama