Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prodloužení akce CASH-BACK

Na základě žádostí zákazníků prodlužujeme oblíbenou reklamní akci CASHBACK na kotle VIADRUS A3C a A3W s řídící jednotkou Siemens Climatix WEB.

Nejzazší termín pro odeslání dokladů akce „CASH-BACK” je 14. 7. 2017
Nejzazší termín pro odeslání dokladů akce „CASH-BACK” je 14. 7. 2017

Pravidla akce „CASH-BACK” bonus na kotle VIADRUS A3C/A3W

Každý koncový uživatel, který si u našich českých obchodních partnerů zakoupí v období od 1. 2. 2017 do 30. 6. 2017 včetně kotel VIADRUS A3C nebo A3W s regulací Climatix WEB, obdrží poštovní poukázkou tzv. "Cash-back bonus" ve výši 5.000 Kč.

Podmínkou je zaslání kopie prodejního dokladu vystaveného na jméno koncového uživatele společně s kopií záručního listu na adresu: VIADRUS a.s., Oddělení marketingu, Bezručova 300, 735 81 Bohumín (případně sken uvedených dokladů na adresu marketing@viadrus.cz).

Nejzazší termín pro odeslání výše uvedených dokladů je 14. 7. 2017 včetně. Zákazníci obdrží "Cash-back bonus" formou poštovní poukázky na jméno uvedené v zaslaných dokladech. Podmínkou vyplacení bonusu je zakoupení kotle, nikoliv jeho montáž a/nebo spuštění. Kopie záručního listu nemusí být potvrzena montážní ani servisní firmou.

Akce se vztahuje pouze na výrobky určené pro český trh! Bonus nebude vyplacen za kotle, které byly do ČR reimportovány z jiných zemí a které jsou nabízeny neautorizovanými prodejci a e-shopy.

 
 
Reklama