Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh MCE – MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2018 již za 5 měsíců

Přípravy na další ročník veletrhu MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT, který proběhne na milánském výstavišti ve dnech 13. až 16. 3. 2018, jsou v plném proudu.

Na MCE 2018 bude Českou republiku reprezentovat nejméně 17 vystavovatelů
Na MCE 2018 bude Českou republiku reprezentovat nejméně 17 vystavovatelů

Veletrh MCE se opět stane mezinárodní platformou pro technické instalace v obytných a průmyslových budovách, vytápění, klimatizaci a obnovitelnou energii. Na začátku letošního listopadu je přihlášeno již více než 1 500 vystavovatelů, se 7% nárůstem počtu zahraničních firem ve srovnání s minulým ročníkem.

Průmyslový sektor zastoupený na veletrhu – obor TZB – je jedním z nejdynamičtějších technických oborů v celosvětovém měřítku s rostoucím strategickým významem v evropském ekonomickém scénáři. Vyznačuje se investicemi do inovativních integrovaných technologií nabízejících špičkové produkty, systémy a řešení pro snížení energetické náročnosti budov, zvýšení pohodlí v interiéru, spolu se zlepšením životního prostředí. Budoucnost stavebnictví spočívá ve využívání technologií s integrovanými funkcemi, kontrolními a řídicími nástroji. Tato problematika bude jednou z hlavních témat konferencí a workshopů, které synergicky doplní rozsáhlou výstavní plochu veletrhu MCE. Doprovodné akce nabídnou jedinečný zdroj nových informací pro profesionály, kteří se podílejí na navrhování a správě obytných, komerčních a průmyslových budov, jako jsou architekti, projektanti, správci budov a energetický management.

Novinkou veletrhu bude první ročník samostatné výstavy BIE – BIOMASS INNOVATION EXPO, která bude zaměřená na vytápění peletami, štěpkou a jinými zdroji suché biomasy. Další součástí veletrhu je samostatná výstava THAT'S SMART, věnovaná automatizaci bytů a budov a doprovázená workshopy na téma chytrých technologií pro TZB. Výstava „Percorso Efficienza & Innovazione" nabídne prezentaci inovativních produktů a řešení, zaměřených na vysokou energetickou účinnost.

V mezinárodním konkurenci se úspěšně prosazuje i Česká republika, kterou bude na MCE 2018 reprezentovat nejméně 17 vystavovatelů na ploše 800 m2. Informace pro další zájemce, včetně informací o získání dotace na účast poskytne Olga Pešková, Progres Partners Adv. (zastoupení MCE pro ČR a SR) na tel. 277 010 660 a e-mailu peskova@ppa.cz.

 
 
Reklama