Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte na ŠKOLENÍ do Showroomu MEIBES!

Pořádáme dvě školení pro naše obchodní partnery. Tentokrát se zaměříme na čerpadlové skupiny a expanzní systémy. Kromě certifikátu o odborné způsobilosti získáte také přehled o novinkách pro rok 2018

Přijďte na ŠKOLENÍ do Showroomu MEIBES!

V novém Showroomu MEIBES bude v březnu rušno. Pořádáme totiž dvě praktická školení pro naše obchodní partnery. Tentokrát se zaměříme na čerpadlové skupiny a expanzní systémy. Kromě certifikátu o odborné způsobilosti získáte také přehled o novinkách pro rok 2018 a malý dárek.

Showroom jako školicí centrum

Obě školení proběhnou v nově otevřeném Showroomu, který najdete přímo v sídle MEIBES na Praze 9. Vystavené produktu tu mají i praktické využití. Jde o funkční topné řešení, na kterém si své nové poznatky přímo vyzkoušíte.

Co vás čeká

Téma je pro obě akce stejné. Pokud se vám tedy nehodí první termín 2. března 2018, o zajímavé školení nepřijdete. Stačí se přihlásit na druhé, které jsme naplánovali na 13. března. Ti, kdo se chystají na první březnový kurz, stihnou ještě odpoledne navštívit letošní Aquatherm v nedalekých Letňanech. Program obou školení MEIBES je následující:

8:00–8:45 hod. Příjezd účastníků
9:00–10:00 hod. Přehled sortimentu a novinky 2018
Čerpadlové skupiny pro malé a střední kotelny do 100 kW
Čerpadlové skupiny pro kotelny do 2300 kW
10:00–10:20 hod. Přestávka
10:20–13:00 hod. Expanzní systémy Flamco
Magnetické odlučovače nečistot a mikrobublin Flamco Smart
13:00 hod. Oběd

S přihláškou neváhejte!

Své místo na školení si zajistíte závaznou přihláškou. S tou doporučujeme neotálet a přihlásit se s předstihem, nejpozději však 3 dny před začátkem kurzu. Na vaše přihlášky se těší pan Tomáš Cikrt, kterého můžete kontaktovat buď telefonicky 777 731 124, nebo emailem tomas.ciktr@meibes.cz.


Přihláška na školení 2.3.pdf
Přihláška na školení 13.3.pdf


Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama