Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kotle HAMONT – ekonomické řešení pro vytápění dřevní biomasou

Univerzální automatické teplovodní kotle HAMONT českého výrobce CSTfire s.r.o. jsou schopny spalovat dřevní pelety, drcené dřevo, dřevní štěpku, hobliny a další dřevní zbytky s vlhkostí paliva do 35 %.

Kotelna CZT Račice osazená kotli HAMONT s celkovým výkonem 2 MW
Kotelna CZT Račice osazená kotli HAMONT s celkovým výkonem 2 MW

Značka HAMONT je na trhu již 20 let. Za tuto dobu kotle prošly několika úpravami tak, aby pokaždé splňovaly náročné požadavky ve prospěch zlepšování životního prostředí – kotle 5. třídy. Při účinnosti kotle vyšší než 92 % je zřejmá úspora paliva a jeho automatický chod nepotřebuje stálou účast kotelníka. Automatické přikládání, odvod popela do popelníku, lambda sonda, dotykový displej a vzdálená správa po internetu stejně jako hlášení o limitních stavech kotle prostřednictvím SMS zprávy je dnes již standardem.

HAMONT nabízí výkonovou řadu 150 – 250 kW s příkonem <0,3 MW a řadu 300 – 500 kW spadající do skupiny zdrojů o příkonu >0,3 MW. Kotle HAMONT na pelety i dřevní štěpku splňují podmínky pro EKODESIGN a energetickou třídu až A++ a jsou vhodnými zdroji pro dotační programy. Pro potřebu větších výkonů (např. CZT) lze kotle složit do kaskády s výkonem do 2 MW.


CSTfire s.r.o.
logo CSTfire s.r.o.

Výroba a prodej teplovodních automatických biomasových kotlů na štěpku, pelety, hobliny, měkké brikety, drcené dřevo zn. HAMONT 40 - 500 kW. Vysoká účinnost, GSM modul, dotykový displej, vzdálený přístup, ekonomika provozu.

 
 
Reklama