Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schiedel připravil volně ke stažení 3D BIM knihovny Cadenas



Letošního veletrhu Aquatherm Praha se zúčastnila i firma Schiedel, s.r.o, která ve svém výstavním stánku nabízela kromě tradičních keramických a nerezových komínů, také poslední inovaci ve svém portfoliu – krbový modul KINGFIRE zabudovaný do komínového tělesa. Tento produkt je nabízen ve třech variantách a pro svůj unikátní design získal řadu prestižních mezinárodních ocenění jako Reddot award, Iconic award či GRAND PRIX For Arch 2017 za nejlepší výrobek.

Pro odbornou veřejnost společnost Schiedel připravila volně ke stažení 3D BIM knihovny Cadenas, v datovém formát IFC, podporující sdílení dat. Z knihovny je možné exportovat až do 85 2D a 3D formátů, v nabídce jsou prozatím prvky systému Schiedel ABSOLUT, ICS 25/50, ICS 5000 25/50 a KINGFIRE, na dalších systémech se intenzivně pracuje.

Lze využít také funkci virtuální reality nebo si stáhnout elektronický katalog pro mobilní platformy Android a iPhone.
více o knihovnách


Schiedel, s.r.o.
logo Schiedel, s.r.o.

SCHIEDEL - 75 let zkušeností vývoje, výroby a testování komínových systémů. Keramických, nerezových, vícevrstvých. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Materiály pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Krbové moduly ...

 
 
Reklama