Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Navštívili jsme Flamco!

Červené expanzní nádoby oslavily víc než půl století. Kromě nich Flamco nabízí pestrou škálu dalších technologií pro ústřední vytápění.

Navštívili jsme Flamco!

Kde začíná jejich cesta do budov a domácností po celém světě, jsme se byli podívat v holandském Bunschotenu. Nahlédněte s námi do výroby a historie Flamco i vy.

Od kotvení pro potrubí k legendárním „expanzkám“

Příběh Flamco začal už v roce 1956. Výroba nástěnných konzol a kotvení pro potrubí se ale rychle rozšířila o vlastní expanzní nádoby. Dostaly jméno Excon (později Flexcon) a už na počátku 60. let dobyly evropský trh. Zasloužila se o to nejen revoluce ve světě ústředních topných systémů, ale taky kladný vztah firmy k inovacím. Do filozofie Flamco totiž od samého začátku patří snaha své produkty neustále vylepšovat.

Kvalita prověřená skrz naskrz

Naše sesterská společnost dbá na kvalitu ve všech směrech – od výběru materiálu přes samotnou výrobu až po poskytované služby. Zákazníci se kromě špičkového zboží můžou spolehnout také na technickou podporu a promyšlenou logistiku. Aby výrobky Flamco byly energeticky účinnější a komfortnější pro uživatele, prochází jak přísnými testy, tak i dalším vývojem. Inovacím tahle firma fandí celou dobu své existence. Výsledkem je stále rostoucí zájem zákazníků ve více než 70 zemích světa.


Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)
logo Aalberts hfc CZ s.r.o. (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama