Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Flexcon PA - osobní asistent vaší topné soustavy

Méně nákladů, vyšší účinnost topného systému a neustálý přehled díky mobilní aplikaci – Flexcon PA toho umí opravdu hodně.

Flexcon PA - osobní asistent vaší topné soustavy

Méně nákladů, vyšší účinnost topného systému a neustálý přehled díky mobilní aplikaci – Flexcon PA toho umí opravdu hodně. Podívejte se s námi, jak vám tenhle pomocník ušetří náklady na údržbu i spoustu nervů.

Teď s ním navíc můžete soutěžit o jízdu v Porsche!

Týmová spolupráce
Víte, jak zvýšit efektivitu topné soustavy a přitom se nemuset o nic starat? S touhle novinkou od Flamco vyřešíte naráz hned několik věcí, bez kterých se během topné sezony neobejdete. Technologie Flexcon PA společně s automatickou soupravou AutoFill a jednoduchou mobilní aplikací dokáží předejít nepříjemnostem spojeným s poklesem tlaku v systému. Tenhle sehraný tým vyřeší všechno automaticky a vy si můžete užívat pohodlí příjemně vytopeného bytu.

Už žádné zbytečné výjezdy
Jednotka Flexcon PA komunikuje přes Bluetooth s mobilní aplikací. Ta vás upozorní na nutnost doplnit vodu do systému. Když dojde k poklesu tlaku pod minimální úroveň, o doplnění se postará automatická souprava Flexcon PA AutoFill. Stačí jediné kliknutí a o stavu své topné soustavy máte dokonalý přehled. Servisní výjezdy kvůli banálním zásahům, jako je právě doplnění vody do systému, jsou s tímhle chytrým řešením minulostí. Ušetří vám náklady za neplánovaný servis s nimi i spoustu starostí.

Na netěsnosti má nos
Automatická detekce plnění odhalí i možné netěsnosti soustavy. Pokud dojde k havárii, dokáže okamžitě zastavit doplňování, a tím zajistí provozní bezpečnost zařízení. Pomůže vám také ohlídat si preventivní údržbu nebo předcházet poruchám. S Flexcon PA máte navíc k dispozici analýzu záznamů a sdílení dat s vaší servisní společností.

Pozvěte domů moderní technologie a užívejte si teplo domova bez starostí.


Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)
logo Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 
Reklama