Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ušetřete s termostatickými hlavicemi značky GIACOMINI

Společnost GIACOMINI zařadila do náročných testů TELL termostatické hlavice řady R460, R460H, R468 a R468H. Získaly nejvyšší třídu „A“. Naše termostatické hlavice jsou až o 8 % úspornější, než hlavice s označením „C“.

Stejně jako u elektrospotřebičů jako jsou pračky nebo ledničky si podle přehledného značení vyberete také energeticky úsporné termostatické hlavice. Ty od značky GIACOMINI splňují nejvyšší hodnocení – energetickou třídu „A“.

Společnost GIACOMINI S.p.A. zařadila do náročných testů TELL termostatické hlavice řady R460, R460H, R468 a R468H. Získaly nejvyšší třídu „A“. To znamená, že naše termostatické hlavice jsou až o 8 % úspornější, než hlavice s označením „C“ (nebo dokonce ještě nižší známkou energetické účinnosti).

TELL je klasifikační systém pro výrobky Evropského průmyslu radiátorových ventilů. Systém značení je založen na zkouškách evropské shody termostatických radiátorových ventilů na základě normy EN 215. Systém splňuje rostoucí touhu spotřebitelů, a to jak v Evropě, tak ve světě, po informaci o úspoře energie a tím i o koupi zboží. Jednoduchý a srozumitelný systém hodnocení je založen na zkouškách nezávislých a akreditovaných laboratoří.

V porovnání s ventily otopných těles, které se ovládají ručně, mohou námi dodávané přesné termostatické ventily přinést úspory energie dosahující až 28 %.

energeticky úsporné termostatické hlavice. Ty od značky GIACOMINI tell energetická účinnost A
Zásady TELL:
  • Uživatel nebo provozovatel musí být schopen detekovat okamžitou, aktuální úsporu energie, pokud se instaluje efektivnější ventil.
  • Systém hodnocení musí stanovovat mezinárodní normy.
  • Systém hodnocení musí být snadno pochopitelný.

Díky značení TELL se usnadní přehled o energetické účinnosti topenářských výrobků.


GIACOMINI CZECH, s.r.o.
logo GIACOMINI CZECH, s.r.o.

Firma GIACOMINI S.p.A. je jedním z předních světových výrobců mosazných topenářských armatur. Hlavním cílem všech výrobků a systémů značky GIACOMINI, ať již v oblasti vytápění anebo v oblasti chlazení, je dosažení tepelné pohody u co možná největšího ...

 
 
Reklama