Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rotační směšovací ventil ARV a servopohon ARM ProClick

Společnost AFRISO si pro letošní rok 2018 připravila nový inovativní systém ProClick – směšovací ventily ARV ProClick a elektrické servopohony ARM ProClick s inovativním řešením montáže.

Rotační směšovací ventil ARV a servopohon ARM ProClick

Základním kamenem technologie ProClick je systém kvality ISO 9001, který slouží jako záruka kvality. Záruku kvality nese nový směšovací ventil ARV, který je mnohem lehčí a kompaktnější než kdysi. ARV je kovaný, ne odlitý! Lépe tak odolává vyšším teplotním a tlakovým hodnotám. ARV ventily vyžaduji nízký točivý moment, čímž prodlužují životnost servopohonu. Může za to i vyladěná vnitřní konstrukce, díky které dochází k menším hydraulickým ztrátám. Kromě kvalitativních změn vnitřku ventilu došlo i k vylepšení vnější konstrukce. Velké ovládací kolečko s protiskluzovou úpravou umožňuje snadné ruční nastavení ventilu. Navíc je vybaven oboustrannou stupnicí. Ventily umožňuji také snadnou montáž do systému díky osmihranné konstrukci vstupu a výstupu ventilu.

ProClick není jenom nový systém pro ventil, ale hlavně také pro servopohon ARM. Mnoho vylepšení získal také tento servopohon. Je určený především pro ovládání tří a čtyřcestných směšovacích ventilů. Činnost pohonu lze snadno sledovat díky velkým LED diodám. Napájecí kabel je vybaven odpojitelným konektorem, což usnadňuje montáž servopohonu a elektrických přípojek. Servopohony ARM ProClick nevyžadují žádnou další údržbu a lze je jednoduše připojit k směšovacím ventilům ARM ProClick bez použití nástrojů!

Instalace nové generace servopohonu ARM ProClick na ventil ARV ProClick probíhá pouze ve 2 krocích bez použití nástrojů, takto:

1. Z ventilu ARV ProClick vyjměte knoflík
2. Nasuňte na něj servopohon ARM ProClick a je to!

Více na: https://eshop.afriso.cz/rotacni-smesovaci-ventily-arv-a-servopohony-arm/c-70


AFRISO, s.r.o.
logo AFRISO, s.r.o.

* Měření teploty a tlaku * Kontrolní a měřící přístroje * Analýza spalin * Hladinoměry a regulační přístroje * Snímače mezních hodnot * Indikátory netěsnosti * Soupravy pro vložkování nádrží * Vybavení nádrží * Filtry topného oleje * Příslušenství pro ...

 
 
Reklama