Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Danfoss s.r.o. a Sondex CZ s.r.o. spojují síly!

Od 1. července 2018 Danfoss s.r.o. a Sondex CZ s.r.o. spojily síly s cílem nabídnout vám ještě širší, konkurenceschopnější a inovativnější portfolio produktů a služeb v oblasti přenosu tepla.

Sondex vyvíjí, vyrábí a prodává výměníky tepla a jako taková představuje tato společnost ideální doplněk obchodního segmentu Danfoss Heating (tepelná technika). Tato akvizice jen potvrzuje strategické zaměření společnosti Danfoss na budování své vedoucí pozice a udržitelného růstu jakož i na rozšiřování našeho portfolia co do množství typů deskových výměníků tepla a dalších produktů. V důsledku toho vám budeme schopni poskytovat komplexnější služby, stejně jako širší a dostupnější technickou podporu.

Pro vaše větší pohodlí pracujeme na aplikaci pro výběr výměníků tepla z celého portfolia těchto produktů. Také se zaměřujeme na zvýšení dostupnosti produktů a zkracování dodacích lhůt.

Brzy vám sdělíme více podrobností o našem portfoliu, dostupnosti výrobků a zmíněné aplikaci.


DANFOSS, s. r. o.
logo DANFOSS, s. r. o.

Danfoss nabízí: regulační prvky pro CZT, termostatické hlavice, ventilová tělesa a šroubení, armatury pro vyvážení soustav v rezidenčních a komerčních budovách, produkty pro chytré vytápění - ovládání radiátorů a podlahového vytápění vzdáleně přes ...

 
 
Reklama