Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ISAN představuje nová topná tělesa pro rok 2018

Stejně jako v minulých letech i letos se při vývoji a konstrukci nových interiérových radiátorů odborníci z ISANu zaměřili na spojení funkčnosti, kvality a unikátního vizuálního řešení.

ISAN představuje nová topná tělesa pro rok 2018

Akros

Designový radiátor s vertikálně umístěnými trubkami skvěle vynikne hlavně ve vstupních halách a jídelnách. Na přání je k dispozici s praktickými našroubovanými háčky. Může být také doplněn jednostranným nebo oboustranným madlem z kartáčovaného nerezu, které slouží ke snadnému zavěšení textilií. Výhodou topného tělesa Akros je také možnost volby bočního a středového připojení. Model Akros je k dispozici ve třech délkách a jednotné výšce 1800 mm. Na přání však ISAN umí rozměry přizpůsobit požadavku zákazníka. Radiátor Akros v interiéru obzvláště vynikne v metalických barvách.

Carme

Interiérové topné těleso Carme nepostrádá eleganci. Parádu udělá nejen v koupelně. ISAN jej standartně dodává ve třech výškách. Výkon se dle rozměru pohybuje od 438 W do 620 W. Novinkový model Carme mohou mít zákazníci i v elektrickém provedení. Lze jej obohatit řadou koupelnových doplňků, elektro regulátorů i termostatických sad dle vlastního výběru.

Avondo

Na první pohled jde o klasický koupelnový žebřík, až poté si všimnete trubek vystupujících do popředí. Díky nim je možné praktické zavěšení ručníků a jiných textilií. Novinka je k dispozici ve třech výškách, přičemž každá z nich může mít dvě možné délky. Rozměry tohoto praktického radiátoru je však možno přizpůsobit dle přání zákazníka. Samozřejmostí je pak možnost doplnit těleso o elektro regulátory a termostatické sady. Avondo navíc ISAN nabízí i v elektrickém provedení.

Více informací na www.isan.cz


ISAN Radiátory s.r.o.
logo ISAN Radiátory s.r.o.

Jsme český výrobce radiátorů působící na trhu již od roku 1953. Naše široké portfolio výrobků zahrnuje designové a koupelnové radiátory Melody, podlahové konvektory Termo, článkové radiátory Atol, lamelové a sálavé konvektory Exact, žebrové radiátory ...

 
 
Reklama