Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Získejte k vybraným kotlům Dakon vhodné palivo v hodnotě až 3 000 Kč

Od 1. 9. 2018 do 31. 12. 2018 získáte k vybraným kotlům Dakon vhodné palivo – uhlí, pelety, dřevo – v hodnotě až 3 000 Kč. Akce se vztahuje na kotle: DOR 4F, DOR 5F Pelety, DOR N Automat – Pelety, DOR N Automat, DOR 5N Automat, NP Pyro a SP Pyro.




Společnost Bosch Termotechnika s.r.o., připravila ve spolupráci se společností CDP IVORY, s.r.o., a distribuční sítí výrobků DAKON akci pro zákazníky, kteří zakoupí u vybraných doporučených prodejců DAKON v ČR (seznam dostupný na stránkách firmy) určené výrobky.

Při zakoupení některého z níže uvedených výrobků obdrží zákazník společně s tímto výrobkem poukázku v určité nominální hodnotě k odběru paliv v internetovém obchodě CDP IVORY


Použití poukázky
  1. Každá poukázka je opatřena unikátním kódem a příslušnou hodnotou a slouží k úhradě paliv od společnosti CDP IVORY. Tento nákup paliv se řídí obchodními podmínkami CDP IVORY. Upozorňujeme, že CDP IVORY podmiňuje nákup minimálním množstvím odebraného paliva.
  2. Každou poukázku lze použít pouze jednou, v celé své hodnotě a do 15. 1. 2019. Použitím poukázky se rozumí okamžik uzavření kupní smlouvy na paliva s CDP IVORY.
  3. Poukázku není možné vyměnit za peníze nebo jinou hodnotu, požadovat za ni finanční náhradu nebo ji použít jinak, než předvídají podmínky jejího použití.
Více informací naleznete na internetových stránkách společnosti Dakon.
 
 
Reklama