Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vytápění okapů - použití topných kabelů

Trápí vás zamrzlé okapy, způsobil vám led škody na majetků? Musíte každoročně řešit schazování rampouchů ze střech? Máme pro vás řešení v podobě topných kabelů instalovaných do okapů a svodů.

Vytápění okapů - použití topných kabelů

Nabízíme funkční řešení - prevenci proti zamrzání okapů, svodů, okrajů střech, úžlabí apod. Instalované topné kabely do žlabů a svodů zamezí zamrzání vody a zajistí bezpečný odtok vody aniž by voda po cestě zamrzla a způsobila tak škody na majetku, nebo na zdraví.

Aby topné systémy měli příznivé provozní náklady, instalujeme elektronickou regulaci s teplotně vlhkostními čidly. Systémy topí pouze v případě, kdy je to potřeba, tzn. aby byl systém v provozu musí být splněna podmínka nízké venkovní teploty a zárověň musí sněžit. Systém rozpozná jestli sněží nebo prší. Při "holomrazech" kdy jsou venku teploty hluboko pod bodem mrazu a nesněží, zůstávají topné systémy vypnuté ve stavu "připraven" a čekají na sněžení.

Pomocí topných kabelů je možné vyřešit i namrzání sjezdů, chodníků, nájezdových ramp apod.

V případě zájmu o cenovou nabídku nás kontaktujte na e-mailu - info@elmaterm.cz


Elmaterm s.r.o.
logo Elmaterm s.r.o.

Instalujeme tepelná čerpadla, klimatizace a fotovoltaické elektrárny včetně nabíjecích stanic pro elektromobily. Dále dodáváme samoregulační topné kabely a topné rohože. Instalujeme vytápění okapů a střech, dále ohřev potrubí a venkovních ploch proti ...

 
 
Reklama